Зміст

Квартальна інформація
Зміна до Квартальної інформації
Вступ
Розділ I. Основні відомості про емітента
Розділ II. Фактори ризику
Розділ III. Інформація про господарську діяльність емітента
Розділ IV. Інформація про основні засоби емітента
Розділ V. Інформація про працівників емітента
Розділ VІ. Основні дані про органи та посадових осіб емітента
Розділ VІІ. Інформація про засновників, учасників (акціонерів) та власників істотної участі емітента
Розділ VІІІ. Інформація про правочини з власниками істотної участі, членами наглядової ради або членами виконавчого органу, іншими афілійованими особами
Розділ ІХ. Інформація про судові процеси, процедури досудового врегулювання спору, виплати штрафних санкцій
Розділ Х. Інформація про цінні папери емітента
Розділ ХІ. Фінансова звітність емітента
Розділ ХIІ. Висновок щодо операційної та фінансової діяльності емітента
Інформація про осіб, що підписують документ
1. Основні відомості про емітента
2. Інформація про загальні збори акціонерів
3. Інформація про юридичних осіб, послугами яких користується емітент*
4. Відомості про цінні папери емітента
5. Інформація про гарантії третьої особи за кожним випуском боргових цінних паперів
6. Інформація про основні засоби емітента (за залишковою вартістю)
7. Інформація щодо вартості чистих активів емітента
8. Відомості щодо особливої інформації, що виникала протягом звітного періоду.
Баланс
Звіт про фінансові результати
Примітки до звітів
Квартальна інформація
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента: 36346918
Повне найменування емітента: ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРМЕДІАІНВЕСТ
Скорочене найменування емітента (за наявності): ПАТ "УКРМЕДІАІНВЕСТ"
Організаційно-правова форма емітента за КОПФГ: Акціонерне товариство
Місцезнаходження емітента:
Поштовий індекс: 49051
Область: Дніпропетровська
Район: Індустріальний район
Населений пункт: місто Дніпропетровськ
Вулиця: ВУЛИЦЯ ВИНОКУРОВА
Будинок: будинок 5
Корпус: -
Офіс / квартира: -
Міжміський код та телефон емітента: 0567882249
Номер факсу емітента: 0567882249
Веб-сайт емітента: www.ukrmediainvest.dp.ua
Дата, на яку складено квартальну інформацію (день, місяць, рік): 30.06.2013

 

Вступ

      Ця квартальна інформація містить оцінки і прогнози уповноважених органів управління емітента щодо майбутніх подій та/або дій, перспектив розвитку галузі економіки, в якій емітент здійснює основну діяльність і результатів діяльності емітента, у тому числі планів емітента, ймовірності настання певних подій чи вчинення певних дій. Інвестори не повинні повністю покладатися на оцінки і прогнози органів управління емітента, оскільки фактичні результати діяльності емітента в майбутньому можуть відрізнятися від прогнозованих результатів з багатьох причин. Придбання цінних паперів емітента пов'язане з ризиками, описаними в цій квартальній інформації.

 

Розділ I. Основні відомості про емітента

      1.1 Повне найменування емітента - ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРМЕДІАІНВЕСТ"
      Скорочене найменування емітента - ПАТ "УКРМЕДІАІНВЕСТ"
      Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 36346918
     
      1.2 Дата проведення державної реєстрації 18.02.2009 р., місце проведення державної реєстрації - ДЕСНЯНСЬКА РАЙОННА В МІСТІ КИЄВІ ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ, місцезнаходження емітента: 49051, Дніпропетровська обл., місто Дніпропетровськ, Індустріальний район, ВУЛИЦЯ ВИНОКУРОВА, будинок 5, тел.: 0567882249, факс: 0567882249, адреса електронної пошти - inbox@ukrmediainvest.dp.ua, сайт - inbox@ukrmediainvest.dp.ua
     
     
      1.3 ПАТ "УКРМЕДІАІНВЕСТ" створено у 2009 році на невизначений строк. Строк існування юридичної особи з дати його державної реєстрації 4 роки.

      1.4. В звітному кварталі фактів купівлі чи продажу понад 10 відсотків вартості активів ( в тому числі акцій (частки, паю) у статутному (складеному, пайовому) капіталі іншої юридичної особи), не пов'язаних з основною діяльністю емітента не здійснювалося.

      1.5. Протягом звітного періоду в органах емітента, організаційній структурі емітента, основних структурних підрозділах емітента та їх функціональному призначенні змін не було.
      1.6. Товариство не створювало протягом звітного періоду нових дочірніх підприємств емітента або набуття підприємством протягом звітного періоду статусу залежного від емітента.

      1.7. Розмір зареєстрованого та сплаченого статутного капіталу ТОВАРИСТВА на початок та кінець звітного періоду складає 28 000 000.00 гривень
      Протягом звітного періоду зміни розміру статутного капіталу не відбувалося.
      Власний капітал на початок звітного періоду становить 50058 тис. грн. на кінець звітного періоду становить 51621 тис. грн.

      1.8 Товариство не є учасником об'єднання підприємств (асоціації, корпорації, концерни, консорциуми, інші об'єднання підприємств) чи групи суб'єктів господарювання (фінансово-промислові групи, холдингові компанії тощо).

      1.9. Протягом звітного періоду не скликались та не було проведено чергових та позачергових зборів акціонерів.
     

 

Розділ II. Фактори ризику

      2.1. Відбулось зростання зовнішньоекономічних ризиків, це негативно відображалося на очікуваннях економічних суб’єктів і зумовило підвищений попит на іноземну валюту. Відбувся спад внутрішнього споживання та спад ділової активності бізнесу. Національний банк України у цей час проводив жорстку грошово-кредитну політику, що дало змогу зберегти стабільність гривні та підтримати процеси економічного розвитку.
      На динаміку та перспективи розвитку вітчизняної економіки продовжують чинити тиск традиційні ризики: залежність динаміки розвитку реального сектора економіки України від кон'юнктури на світових товарних і сировинних ринках, а також від можливих коливань попиту на продукцію вітчизняного експорту; зростання обсягу державного боргу й витрат на його обслуговування при збереженні необхідності в нових запозиченнях; висока питома вага у витратній частині державного бюджету поточних першочергових витрат, які не підлягають скороченню, а також витрат по фінансуванню опосередкованого бюджетного дефіциту; від'ємне сальдо торгового балансу, що створює тиск на платіжний баланс і показники зовнішньої ліквідності, що ймовірно призведе до подальшого нарощування валового зовнішнього боргу; висока чутливість банківської системи Україні до системних та індивідуальних ризиків, що стримує відновлення економіки.
      В поточному році в банківському секторі (який в основному й фінансує реальний сектор економіки) будуть спостерігатися наступні тенденції: збільшення відсоткових ставок по кредитах внаслідок збільшення ризиків, кредитування, в основному, корпоративного бізнесу на короткий термін з метою фінансування оборотної діяльності. Критерії вибору позичальника стануть більш жорсткими, буде проводитись подальша оптимізація структури бізнесу. В цих умовах Товариство може залучати додаткові (недорогі) кошти акціонерів для відновлення і нарощування власного виробництва та торгівлі.
      Міжнародні стандарти фінансової звітності є ефективним інструментом підвищення прозорості і зрозумілості інформації, яка розкриває діяльність суб’єктів господарювання, створює достовірну базу для визнання доходів і витрат, оцінки активів і зобов’язань, яка надає можливість об’єктивно розкривати і віддзеркалювати існуючі фінансові ризики у звітуючих суб’єктів, а також порівнювати результати їх діяльності з метою забезпечення адекватної оцінки їх потенціалу та ухвалення відповідних управлінських рішень. Крім того, МСФЗ якісно впливають на можливості керівництва в області управління організацією і надають значні переваги перед конкурентами. У суб’єктів, які складають звітність за МСФЗ, значно зростає можливість залучити додаткові джерела капіталу та бізнес-партнерів, які допоможуть забезпечити економічне зростання і стабільність. У свою чергу суб’єкти, використовуючи МСФЗ, мають доступ до інформації про фінансовий стан потенційних партнерів, що слугує додатковим інструментом при їх виборі.
      Позитивні сторони застосування МСФЗ для Товариства, яке складає фінансову звітність, так і для зовнішніх користувачів є такими:
      - це можливість отримання необхідної інформації для прийняття управлінських рішень;
      - це забезпечення порівнянності звітності з іншими організаціями, незалежно від того, резидентом якої країни вони є і на якій території здійснюють господарську діяльність;
      - це можливість залучення іноземних інвестицій і позик, а також виходу на зарубіжні ринки;
      престижність, забезпечення більшої довіри з боку потенційних партнерів;
      - це прозорість інформації, що забезпечується шляхом дотримання правил її складання, а також поясненнями і численними примітками до звітності.
      Розкриття – Передавання фінансових активів – Зміни до МСФЗ (IFRS) 7 (випущені в жовтні 2010 року та набувають чинності для річних періодів, що починаються 1 січня 2011 року або після цієї дати). Ці зміни вимагають додаткового розкриття розміру ризику, що виникає під час передавання фінансових активів. Зміни включають вимоги до розкриття інформації за класами фінансових активів, що передані контрагенту, але обліковуються на балансі компанії, а саме: характер, вартість, опис ризиків та вигод, пов'язаних з активом. Також необхідним є розкриття, що дозволяє користувачу зрозуміти розмір пов'язаного з активом фінансового зобов'язання, а також взаємозв'язок між фінансовим активом та пов'язаним з ним фінансовим зобов'язанням. Якщо визнання активу було припинено, але компанія все ще піддається певним ризикам та має можливість одержувати певні вигоди, пов'язані з переданим активом, потрібне додаткове розкриття інформації для розуміння користувачем розміру такого ризику.
      Облікова політика Товариства визначає порядок створення та використання резервів на підставі чинного законодавства та нормативних актів НКЦПФР.
      Облікова політика в Товаристві застосовується до подій та операцій з часу їх виникнення. Актив враховується в балансі, коли є ймовірність надходження майбутніх економічних вигод для Товариства і актив має собівартість або вартість, яка може бути достовірно обчислена.
      Зобов’язання – це теперішня заборгованість, що виникає внаслідок минулих подій, від погашення якої очікується вибуття ресурсів Товариства.
      Активи і зобов’язання Товариства оцінюються і відображаються в обліку з достатньою мірою обережності з метою уникнення можливості перенесення існуючих фінансових ризиків на наступні звітні періоди. Тому методи оцінки активів та зобов’язань базуються на головних принципах міжнародних стандартів бухгалтерського обліку. Через оцінку активів та зобов’язань надходить інформація про загальну вартість майна Товариства, його зобов’язань, про вартість окремих статей балансу. Не підлягає оцінці готівка та стандартні зобов’язання. У фінансових звітах Товариство використовує такі методи оцінки, як історична (первісна) вартість, ринкова вартість, справедлива вартість, балансова вартість.
     
      2.1.1. Фактори (чинники) ризику, пов'язані з інвестуванням у цінні папери емітента, які включають, але не обмежуються такими:
      - фактори, що можуть спричинити «розмиття» поточної частки акціонера у статутному капіталі емітента;
      - дані про законодавчі акти, які можуть вплинути на виплату дивідендів, процентів або інших виплат нерезидентам;
      - будь-які інші фактори, що можуть негативно вплинути на права власників цінних паперів емітента, включаючи можливість реалізації цих прав.
     
      2.1.2. Фактори ризику стосовно фінансово-господарського стану емітента, які включають, але не обмежуються такими:
      - нестача ресурсів - швидкий розвиток бізнесу може виснажити управлінські та оперативні ресурси або перед емітентом можуть виникнути проблеми з отриманням за прийнятну ціну якісної сировини чи комплектуючих, потрібних для оперативної діяльності емітента;
      - конкуренти - в умовах зростаючої конкуренції емітенту може не вистачити ресурсів для збільшення своєї частки на ринку, що негативно позначиться на його операціях та прибутках;
      - проблеми із залученням коштів для розширення діяльності;
      - неякісне технологічне обладнання - нездатність емітента встигати за розвитком і впровадженням сучасних технологій, важливих для його діяльності;
     
      2.1.3. Політичні та макроекономічні ризики емітента, які включають, але не обмежуються такими:
      - податкове навантаження - високі податки або вимоги податкових органів, що призводить до зростання податкових платежів, штрафів і пені;
      - політична нестабільність;
      - зростання інфляції чи зниження впевненості споживачів у майбутньому;
     
      2.2.
      Ризик ліквідності, пов'язаний з потенційно можливими витратами на отримання ліквідних ресурсів. Мінімізація ризику ліквідності забезпечується за рахунок підтримки рівня ліквідності, узгодження прийнятого балансу між активами та пасивами за строками, відкритих лімітів на отримання ресурсів, а також за рахунок лімітів сукупної заборгованості позичальників.
      Ринковий ризик, який включає можливість зміни відсоткових ставок, а також ризик неліквідності ринку. Мінімізується за рахунок зменшення розривів ліквідності і усувається шляхом узгодження розміру та терміну між активами та пасивами.
      Операційний ризик – це ризик, що виникає унаслідок системного збою, помилок персоналу, шахрайства або зовнішніх подій. За допомогою системи контролю і шляхом відстежування та відповідної реакції на потенційні ризики Товариство може управляти такими ризиками. Система контролю передбачає ефективний розподіл обов’язків та прав доступу, процедури затвердження і звірки, навчання персоналу, а також процедури оцінки.
      Контроль та управління ризиками здійснюється кваліфікованим персоналом з використанням сучасних методів.
      До ризиків бізнес-подій, що можуть негативно вплинути на діяльність Товариства, відносять політичні ризики, ризик репутації, юридичні ризики та інше.
      2.3. Емітент не має дочірні підприємства, які разом із емітентом становлять єдину групу суб'єктів господарювання, пов'язаних між собою відносинами економічної та/або організаційної залежності.

 

Розділ III. Інформація про господарську діяльність емітента

      3.1. Основні види діяльності емітента.
      Надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення), н. в. і. у. 64.99
      Інші види видавничої діяльності 58.19
      Видання комп`ютерних ігор 58.21
      Комп`ютерне програмування 62.01
      Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов`язана з ними діяльність 63.11
      Посередництво в розміщенні реклами в засобах масової інформації 73.12
      Протягом звітного періоду емітент не розпочинав здійснювати нові види діяльності та не припиняв здійснювати певні види діяльності.
     
      3.2. У складі фінансових активів на продаж обліковуються акції, інші цінні папери з нефіксованим прибутком та боргові цінні папери, а саме:
      - боргові цінні папери з фіксованою датою погашення, які Товариство не має наміру і/або змоги тримати до дати їх погашення або за наявності певних обмежень щодо обліку цінних паперів у портфелі до погашення;
      - цінні папери, які Товариство готове продати у зв'язку із зміною ринкових відсоткових ставок, його потребами, пов'язаними з ліквідністю, а також наявністю альтернативних інвестицій;
      - акції та інші цінні папери з нефіксованим прибутком, за якими неможливо достовірно визначити справедливу вартість;
      - фінансові інвестиції в асоційовані та дочірні компанії, що придбані та/або утримуються виключно для продажу протягом 12 місяців;
      - інші цінні папери, придбані з метою утримання їх на продаж.
      На дату балансу фінансові активи на продаж відображаються:
      - за справедливою вартістю;
      - за собівартістю з урахуванням часткового списання внаслідок зменшення корисності - акції та інші цінні папери з нефіксованим прибутком, справедливу вартість яких достовірно визначити неможливо;
      - за найменшою з двох величин: балансовою вартістю та справедливою вартістю за вирахуванням витрат на операції, пов'язаних з продажем, - інвестиції в асоційовані та дочірні компанії, що переведені в портфель на продаж та утримуються для продажу протягом 12 місяців;
      - за найменшою з двох величин: вартістю придбання (собівартістю) та справедливою вартістю за вирахуванням витрат на операції, пов'язаних з продажем, - інвестиції в асоційовані та дочірні компанії, що придбані та утримуються виключно для продажу протягом 12 місяців.
      Фінансові активи на продаж на дату балансу підлягають перегляду на зменшення корисності, крім акцій бірж і депозитаріїв.
      Зменшення корисності цінних паперів визнається у разі втрати економічної вигоди в сумі перевищення балансової вартості цінних паперів на суму очікуваного відшкодування. Зменшення суми очікуваного відшкодування цінного папера може бути спричинене погіршенням фінансового стану емітента цінних паперів та/або зміною ринкової ставки дохідності.
      Фінансові активи на продаж, що обліковуються за справедливою вартістю, підлягають переоцінці з обов’язковим відображенням на дату балансу на рахунках капіталу Товариства.
      Справедлива вартість цінних паперів визначається виходячи з їх котирування на ринку, ринкової ціни подібного фінансового інструмента, аналізу дисконтованих грошових потоків, аналізу укладених угод на позабіржовому ринку тощо.
      Дисконт (премія) амортизується із використанням методу ефективної ставки відсотка. Процентні доходи за купонними цінними паперами нараховуються щомісячно залежно від умов випуску цінних паперів.
      Відповідно до концепції розвитку системи управлінського обліку в Товаристві виділяються наступні сегменти бізнес-напрямків: послуги суб’єктам господарювання, послуги фізичним особам, та інші операції, в розрізі яких вирішуються управлінські задачі планування, контролю та аналізу. В основу для розподілу доходів/витрат та активів/зобов’язань за сегментами діяльності покладено управлінський облік Товариства.
      Доходами та витратами звітного сегмента є доходи та витрати, які безпосередньо відносяться до сегмента. Витрати за сегментом не включають загальні адміністративні витрати. На підставі підрахунку долі сегмента в доходах та витратах встановлені пропорції.
      Таким чином, у звітному році долі сегментів в сукупних доходах були наступними: операції з цінними паперами – 100,0%.
      Витрати, розподілені за сегментами, становили у звітному році наступні пропорції: операції з цінними паперами – 100,0%.
      Активами та зобов’язаннями звітного сегмента є активи та зобов’язання, які безпосередньо відносяться до сегмента. До нерозподілених активів віднесено балансову вартість основних засобів та поточні та відстрочені податкові активи. До нерозподілених зобов’язань - поточні та відстрочені податкові зобов’язання.
     
      Чистий фінансовий результат у звітному періоді є прибуток у сумi 25тис. грн..
     
      Реструктуризація діяльності Товариства не відбувалась.
      Доходи (витрати) від припинених видів діяльності відсутні.
      Дивіденди не нараховувались. Інші виплати акціонерам не здійснювались.
      Статті, що мають бути вилучені з прибутків та збитків відповідно до МСФЗ:
      дооцінка основних засобів (МСБО 16 «Основні засоби») — не здійснювалась;
      різниця між фактичною собівартістю викуплених акцій власної емісії та вартістю їх перепродажу (МСБО 32 «Фінансові інструменти: подання») — ці події не відбувались.
      Діяльність здійснюється на внутрішньому ринку України.
     
      Фінансові інструменти в бухгалтерському обліку Товариства поділяються на фінансові активи, фінансові зобов’язання, інструменти власного капіталу і похідні фінансові інструменти. Товариство визначає належну класифікацію інструментів при їх початковому визнанні.
      Фінансові активи і зобов’язання визнаються у балансі тоді, коли Товариство стає стороною договору про придбання фінансового інструмента. Усі стандартні придбання фінансових активів обліковуються на дату розрахунків.
      Початкова оцінка фінансового активу чи зобов’язання здійснюється за справедливою вартістю плюс, якщо це фінансовий актив чи зобов’язання, яке не класифікується як фінансовий інструмент за справедливою вартістю, з відображенням переоцінки як прибутку або збитку, затрати на здійснення операцій, які прямо відносяться до придбання або випуску фінансового активу чи фінансового зобов’язання.
      Після початкового визнання фінансові активи, включаючи похідні інструменти, що є активами, оцінюються за справедливою вартістю без будь-якого вирахування витрат на здійснення операцій, які можуть бути понесені при продажу чи іншому вибутті фінансового активу.
      Якщо оцінка вартості, основана на наявних ринкових даних, вказує на прибуток або збиток від переоцінки до справедливої вартості при початковому визнанні активу чи зобов’язання, прибуток або збиток негайно визнається у звіті про прибутки та збитки.
      Якщо початковий прибуток чи збиток не ґрунтується повністю на наявних ринкових даних, він є відстроченим і визнається протягом строку активу чи зобов’язання належним чином, або коли ціни стають відомими, або при вибутті активу чи зобов’язання.
      Фінансові активи або фінансові зобов’язання, які виникли за ставками, що відрізняються від ринкових, переоцінюються на момент виникнення до справедливої вартості, яка являє собою майбутні виплати процентів та погашення основної суми заборгованості, дисконтовані за ринковими процентними ставками по аналогічних інструментах. Різниця між справедливою вартістю та номінальною вартістю на момент виникнення відображається у звіті про прибутки та збитки як прибутки чи збитки від виникнення фінансових інструментів за ставками, що відрізняються від ринкових.
      Справедлива вартість фінансових інструментів ґрунтується на ціні їх котирування на ринку на дату балансу без будь-яких вирахувань витрат на здійснення операцій. У разі
      відсутності ціни котирування справедлива вартість інструмента оцінюється з використанням моделей ціноутворення або методів дисконтованих грошових потоків.
      При застосуванні методів дисконтованих грошових потоків очікувані в майбутньому грошові потоки базуються на найбільш точних оцінках керівництва. При цьому використовується ставка дисконту, яка дорівнює ринковій ставці на дату балансу по інструменту, що має подібні умови та характеристики. При використанні моделей ціноутворення дані про фінансовий інструмент, що вводяться до моделі, базуються на ринкових оцінках на дату балансу.
      Справедлива вартість похідних інструментів, якими не торгують на біржі, оцінюється за сумою, яку Товариство отримало б чи виплатило б для припинення дії контракту на дату балансу, з урахуванням поточних ринкових умов та платоспроможності контрагентів.
      Прибуток або збиток в результаті зміни справедливої вартості фінансового активу або зобов’язання визнається таким чином:
       прибуток або збиток від фінансового інструмента, класифікованого як фінансовий інструмент за справедливою вартістю, з відображенням переоцінки як прибутку або збитку, визнається у звіті про прибутки та збитки;
       прибуток або збиток від фінансового активу, наявного для продажу, визнається безпосередньо у власному капіталу, у звіті про зміни у власному капіталі (за винятком збитків від зменшення корисності та прибутків і збитків від курсових різниць) до моменту припинення визнання активу, коли кумулятивний прибуток або збиток, який був визнаний раніше у власному капіталі, визнається у звіті про прибутки та збитки.
      Відсотки по фінансовому активу, наявному для продажу, визнаються у звіті про прибутки та збитки по мірі їх отримання і розраховуються із застосуванням методу ефективної процентної ставки.
      Прибуток чи збиток від фінансових активів та зобов’язань, відображених за амортизованою вартістю, визнається у звіті про прибутки та збитки, коли відбувається припинення визнання фінансового активу чи зобов’язання або зменшується його корисність, а також протягом процесу амортизації.
      Товариство припиняє визнання фінансового активу тоді, коли вийшов строк дії права на отримання грошових коштів від активу або коли Товариство передало права на отримання грошових коштів по фінансовому активу згідно з контрактом в операції, за якою передаються практично всі ризики і вигоди, пов’язані з володінням. Будь-які відсотки за фінансовими активами, які були передані, виникли або утримуються Товариством, визнаються як окремий актив або зобов’язання.
      Товариство припиняє визнання фінансового зобов’язання тоді, коли зазначене у договорі зобов’язання було виконано, анульовано або строк його дії закінчився.
      Фінансові активи та зобов’язання взаємозараховуються, і чиста сума відображається у балансі у разі існування юридично забезпеченого права на взаємозарахування визнаних сум і наміру провести розрахунок шляхом взаємозарахування або реалізувати актив і одночасно погасити зобов’язання.
      Фінансовий інструмент - контракт, який одночасно приводить до виникнення (збільшення) фінансового активу в одного суб'єкта підприємницької діяльності і фінансового зобов'язання або інструмента власного капіталу в іншого.
      До фінансових активів належать:
       грошові кошти та їх еквіваленти;
       дебіторська заборгованість;
       цінні папери, які утримуються до погашення;
       цінні папери, призначені для перепродажу;
       інші фінансові активи.
      До фінансових зобов’язань включаються:
       фінансові зобов’язання, призначені для перепродажу;
       фінансові гарантії;
       інші.
      Справедлива вартість – сума, за якою може бути здійснений обмін активу або оплата зобов’язання в результаті операції між обізнаними, зацікавленими та незалежними сторонами.
      Справедлива вартість фінансового інструменту під час первісного визнання як правило дорівнює фактичній ціні операції.
      Витрати на операції з придбання боргових цінних паперів на продаж відображаються на дату їх придбання.
      На кожну наступну після визнання дату балансу всі цінні папери, що придбані, визначаються за справедливою вартістю.
      За справедливу вартість цінного папера на продаж береться вартість, що визначена за його котирувальною ціною покупця за даними оприлюднених котирувань цінних паперів на фондових біржах за станом на час закриття останнього біржового дня звітного місяця. У разі відсутності таких котирувань на зазначену дату справедлива вартість цінного папера визначається за його останнім біржовим курсом , що визначений за результатами біржових торгів, які відбулися протягом останніх 5 робочих днів звітного місяця.
      Справедлива вартість цінних паперів, що перебувають в обігу на організаційно оформлених ринках, визначається за їх ринковою вартістю.
      Цінні папери, що обліковуються за справедливою вартістю, підлягають переоцінці. На дату балансу результат переоцінки (дооцінка або уцінка) відображається в бухгалтерському обліку на суму різниці між справедливою вартістю і його балансовою вартістю.
      Зміна справедливої вартості цінних паперів відображаються в бухгалтерському обліку за рахунками доходів або витрат та капіталу (для цінних паперів на продаж).
      Якщо справедливу вартість нового фінансового активу або нового фінансового зобов’язання достовірно визначити не можна, то Товариство визнає первісну вартість нового фінансового активу нульовою, а фінансовий результат визначається як різниця між виручкою і балансовою вартістю списаного фінансового активу, а первісна вартість нового фінансового зобов’язання буде визначатися в розмірі суми перевищення виручки над балансовою вартістю списаного активу.
     
      Ринок фінансового посередництва динамічно розвивається.
      Інституційним сектором економіки в якому здійснює свою діяльність товариство є фінансове посередництво. В період кризи, коли більшість фінансових установ заморозили свою діяльність Товариство продовжувало інвестування в цінні папери. Наразі основною тенденцією розвитку кредитної галузі є зростання. Конкурентне середовище поповнюється новими гравцями. Основними конкурентами товариства на даний момент є Банківські установи, що мають потужну ресурсну базу. Методика конкуренції з цими установами у товариства базується на створенні широкої агентської мережі, розробці конкурентних продуктів та партнерських програм, підтримки системи лояльності до клієнтів.
      За рахунок однієї із основних видів діяльності, а саме -Iнше фiнансове посередництво, емітент отримав більше 10 відсотків із всього отриманого доходу за звітний період.
      У звітному періоді товариство не здійснювало виробничої діяльності, у звязку із чим немає інформації щодо обсягів виробництва (у натуральному та грошовому виразі), середньореалізаційні ціни, суму виручки.Експортну діяльність Товариство не здійснює.

      3.3. Зміни в системі збуту продукції протягом звітного періоду не було.
      3.4. Змін в джералах надходження товарів та змін основних постачальників протягом звітного періоду не відбулось.
      3.5. Істотних змін у кількості основних клієнтів за звітний період не відбувалось.
      3.6. Емітент не здійснює спільну діяльність. Товариство протягом звітного періоду не отримаувало дохід від спільної діяльності. Початку, припинення або зміни здійснення спільної діяльності не відбувалось.

      3.7. За звітний період емітент не отримував ліцензій та дозволів.
      3.8. Протягом звітного періоду емітент не набував та не відчуджував права інтелектуальної власності.

      3.9. Протягом звітного періоду емітент не здійснював досліджень та розробок
      3.10. Емітент не здійснював будь-які суттєві капітальні інвестиції протягом звітного періоду.
      3.11. Емітент не має дочірні підприємства.

 

Розділ IV. Інформація про основні засоби емітента

      4.1. Первісна вартість основних засобів на початок звітного періоду складає 23 тис. грн., на кінець звітного періоду складає - 23 тис. грн.
      На початок звітного періоду сума зносу основних засобів складала 20 тис. грн., на кінець -20 тис. грн.
      Залишкова вартість основних засобів станом на початок звітного періоду складала 3 тис. грн., на кінець - 3 тис. грн.
     
      Щодо усіх груп та видів основних засобів Товариство дотримується єдиної політики визначення балансової вартості та методів нарахування амортизації.
      Основні засоби оприбутковуються на баланс за собівартістю придбання, що включає витрати на транспортування, монтаж, приведення до стану, необхідного до експлуатації та інші безпосередньо пов’язані витрати. Товариство не визнає в балансовій вартості об’єктів основних засобів витрати на технічне обслуговування та поточні ремонти. Такі витрати визнаються витратами поточного періоду й розподіляються на собівартість продукції. Первісна оцінка та облік основних засобів відповідає вимогам МСБО 16 «Основні засоби». Оцінку справедливої вартості основних засобів на дату переходу на МСФЗ Товариство не здійснювало, оскільки Товариством використовується модель собівартості, згідно МСБО 16 «Основні засоби».
      Для нарахування амортизації Товариство застосовує прямолінійний метод нарахування амортизації основних засобів, відповідно до МСБО 16. Ліквідаційна вартість основних засобів, згідно з обліковою політикою, прирівнюється до нуля.
      Балансова вартість по видам основних засобів визначена як різниця між їх первісною вартістю та нарахованою амортизацією.
      Товариство не має основних засобів, стосовно яких є передбачені законодавством обмеження щодо володіння, користування та розпорядження.
      Товариство не має основних засобів, вилучених з експлуатації на продаж. Товариство не має створених основних засобів.
      Товариство не має збільшення або зменшення протягом звітного періоду, які виникають у результаті переоцінок, а також у результаті збитків від зменшення корисності, визнаних або сторнованих безпосередньо у власному капіталі.
     
      4.2. Товариство немає основні засоби виробничого призначення.
      4.3. Інформація про витрати на поточний та капітальний ремонти основних засобів за звітний період - відсутня.
      4.4. товариство немає основні засоби, які були надані в заставу за звітний період.
      4.5. Інформація про залишкову вартість основних засобів, що тимчасово не використовуються (консервація, реконструкція тощо); первісну (переоцінену) вартість повністю амортизованих основних засобів, які продовжують використовуватись; залишкову вартість основних засобів, вилучених з експлуатації для продажу; первісну вартість, залишкову вартість та метод оцінки основних засобів, отриманих за рахунок цільового фінансування - відсутня.
      4.6. Відсутні зміни розміру додаткового капіталу в результаті переоцінки основних засобів та обмеження щодо його розподілу між власниками (учасниками).
      4.7. Товариство немає незавершене будівництво.
     

      4.8. Емітент немає дочірніх підприємств.

 

Розділ V. Інформація про працівників емітента

      5.1. Кількість працівників емітента на кінець звітного періоду складає 6 осіб.
      Працівників, які працюють у філіях, представництвах, інших відокремлених підрозділах немає у зв’язку із відсутністю філій, представництв, інших відокремлених підрозділів.
      Особи, які працюють в емітента за основним місцем роботи - 2 осіб.
      Особи, які працюють за сумісництвом - 4 особа.
      Особи, які працюють на умовах неповного робочого часу- 0 осіб.
      З посадовими особами товариства укладаються трудові договори.
      Фонд оплати праці 16 тис. грн.
      Суттєвих змін чисельності працівників протягом звітного не було.
      5.2.Інформація про будь-які правочини чи зобов'язання емітента, що стосуються можливості участі працівників емітента у його статутному (складеному, пайовому) капіталі (за наявності) – відсутні.
      Інформація про надання чи можливість надання працівникам емітента опціонів емітента (за наявності) - відсутня

 

Розділ VІ. Основні дані про органи та посадових осіб емітента

      6.1. Змін протягом звітного періоду в компетенції органів емітента змін не було, змін у кількісному складі відповідно до статуту та внутрішніх положень емітента не було.
     

Основні дані про посадових осіб емітента
Прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - для юридичних осіб - резидентів або ідентифікаційний код з торговельного, судового або банківського реєстру країни, де офіційно зареєстрований іноземний суб'єкт господарської діяльності, - для юридичних осіб - нерезидентів Посада (кількість років на посаді) Рік народження* Освіта* Розмір частки (паю), що належить посадовій особі (грн) Відсоток, який становлять акції (частка, пай) у статутному (складеному, пайовому) капіталі емітента Відсоток голосів у вищому органі емітента за акціями (часткою, паєм), належними посадовій особі, у загальній кількості голосів Кількість акцій емітента, які можуть бути придбані посадовою особою в результаті здійснення прав за належними їй опціонами емітента (шт.)** Посада в інших юридичних особах (із зазначенням їх повного найменування та ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ)
у прямому
воло-дінні
через
афілі-йова-них
осіб
разом
123456789101112
Риндін Олександр Олександрович - Голова Правління (2 роки) 1972 вища 0 0 0 0 0 - Голова Правління ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА"Укрдорбуд" (36346930); Голова Правління ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "АКСІОМА" (33972230)
Савлук Кристина Володимирівна - Головний бухгалтер (2 роки) 1989 вища 0 0 0 0 0 - Головний бухгалтер ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "Укрдорбуд" (36346930)
Леонтюк Володимир Олегович - Голова Наглядової ради (2 роки) 1983 вища 0 0 0 0 0 - Голова Правління ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ТОРГОВИЙ ДІМ "ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ" (код 35973723), Голова Правління ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "Екотехнології" (33718688)
Верхоробін Вадим Олександрович - Член Наглядової ради (2 роки) 1988 вища 0 0 0 0 0 - -
Різник Ігор Миколайович - Член Наглядової ради (2 роки) 1980 вища 0 0 0 0 0 - -
Воробйова Ганна Вікторівна - Голова Ревізійної комісії (0 років) 1979 Вища 0 0 0 0 0 - Генеральний директор ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "НАФТОГАЗОПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД "ДНІПРО" (код 37005989), Головний бухгалтер ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМПАНІЯ АСТРА ЛАЙН" (код 35811822)
Потапенко Тетяна Юріївна - Член Ревізійної комісії(2 роки) 1976 вища 0.25 0 0.25 0.0000 0.0000 - Головний бухгалтер ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ТРІЙКА ІНВЕСТ" (38103607)

      Посадові особи не приймають участь у дочірніх/залежних підприємствах.

Дані про участь посадових осіб емітента в дочірніх/залежних підприємствах емітента
Прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - для юридичних осіб - резидентів або ідентифікаційний код з торговельного, судового або банківського реєстру країни, де офіційно зареєстрований іноземний суб'єкт господарської діяльності, - для юридичних осіб - нерезидентів Посада в емітента Повне найменування дочірнього/
залежного підприємства
Розмір частки (паю) посадової особи у статутному (складеному, пайовому) капіталі дочірнього/
залежного підприємства емітента (грн)
Відсоток, який становлять акції (частка, пай) посадової особи у статутному (складеному, пайовому) капіталі дочірнього/ залежного підприємства Відсоток голосів у вищому органі дочірнього/ залежного підприємства за акціями (часткою, паєм), що належать посадовій особі, у загальній кількості голосів Кількість акцій дочірнього/ залежного підприємства, які можуть бути придбані посадовою особою в результаті здійснення прав за належними їй опціонами дочірнього/ залежного підприємства*
12345678

      Посадові особи емітента не були засновниками учасниками чи посадовими особами у суб'єктах підприємницької діяльності до яких застосовувалися процедури банкрутства.
      Посадові особи емітента не мають непогашеної судимості за злочини, вчинені з корисливих мотивів, чи злочини у сфері господарської, службової діяльності.

 

Розділ VІІ. Інформація про засновників, учасників (акціонерів) та власників істотної участі емітента

      Кількість акціонерів на кінець звітного періоду - 102 осіб.
      На кінець звітного періоду в обігу перебуває 112 000 000 штук простих іменних акцій

      7.2. Інформацію про власників істотної участі емітента станом на останнє число звітного періоду :
      Товариство з обмеженою відповідальністю "Корсан" знаходиться за адресою: Україна 49033 Дніпропетровська обл. м Дніпропетровськ.ю вул. Героїв Сталінграду, 149

Власники істотної участі емітента станом на останнє число звітного періоду
Повне найменування юридичної особи - власника істотної участі або зазначення - "фізична особа" Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - для юридичних осіб - резидентів або ідентифікаційний код з торговельного, судового або банківського реєстру країни, де офіційно зареєстрований іноземний суб'єкт господарської діяльності, - для юридичних осіб - нерезидентів Розмір частки (паю), що належить власнику істотної участі Відсоток, який становлять акції (частка, пай) у статутному (складеному, пайовому) капіталі емітента Відсоток голосів у вищому органі емітента за акціями (часткою, паєм), що належать власнику істотної участі, у загальній кількості голосів
у прямому
володінні
через
афілійованих
осіб
разом
1234567
Товариство з обмеженою відповідальністю "Корсан" 32502359 31831787 0 31831787 28.4212 28.4212

 

Розділ VІІІ. Інформація про правочини з власниками істотної участі, членами наглядової ради або членами виконавчого органу, іншими афілійованими особами

      Правочини протягом звітного періоду між емітентом та власниками істотної участі не укладалися. Операцій з афілійованими особами немає.

 

Розділ ІХ. Інформація про судові процеси, процедури досудового врегулювання спору, виплати штрафних санкцій

      Протягом звітного періоду факти виплати штрафів товариством не було. Судові процеси відсутні.

 

Розділ Х. Інформація про цінні папери емітента

      10.1.1. Тип акцій - прості.
      Форма існування, форма випуску акцій - іменні, бездокументарна.
      Номінальна вартість акції 0,25 (двадцять п'ять копійок) грн.
      Кількість акцій, які перебувають в обігу - 112 000 000 шт.
      Кількість акцій, які перебувають у процесі розміщення: 0
      Кількість акцій, які можуть бути розміщені в результаті конвертації розміщених цінних паперів, що конвертуються в акції, чи в результаті виконання обов'язків за опціонами емітента (за наявності): відсутні.
      Дата реєстрації випуску і номер свідоцтва про реєстрацію випуску: 23 січня 2009 року № 12/10/1/2009
      Назва органу, що видав свідоцтво про реєстрацію випуску: Територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку в м. Києві та Київській області. Дата видачі 12 липня 2011р.
      Міжнародний ідентифікаційний номер UA4000055172
      Зміни прав власників акцій, протягом звітного періоду, не відбувалися.
     
      Рішення про зміну прав власників акцій протягом звітного періоду не приймалось.
      Рішення про розміщення привілейованих акцій протягом звітного періоду не приймалось.

      10.1.2. Протягом звітного періоду товариство не здійснювало додаткового випуску акцій. Акцій додаткового випуску, які станом на кінець звітного періоду перебувають у процесі розміщення, немає.

      10.1.3. Емітентом не приймалось рішення провести додатковий випуск акцій у поточному році, у зв'язку з цим не надається інформація про такий додатковий випуск акцій.

      10.1.4. Протягом звітного періоду рішення про анулювання, консолідація або дроблення акцій не приймалось.

      10.2. Емісійні цінні папери емітента (окрім акцій) - відсутні.
      10.2.1. У зв'язку з тим, що інших емісійних цінних паперів, окрім акцій, емітент не розміщував, інформація про всі попередні випуски емісійних цінних паперів емітента (окрім акцій) не надається.

      10.2.2. Товариство протягом звітного періоду не здійснювало випуск облігацій.

      10.2.3. Емісійних цінних паперів (окрім акцій) емітента, які станом на кінець звітного періоду перебувають в процесі розміщення, немає.

      10.2.4. Інформація про додатковий випуск емісійних цінних паперів (окрім акцій) не надається, оскільки небуло пропозицій та немає прийнятого емітентом рішення у поточному році провести такий додатковий випуск.

      10.3. Протягом звітного періоду не було фактів лістингу (делістингу) цінних паперів на організаторі торгівлі, торгівля цінними паперами здійснюється на внутрішньому ринку України.
      Акції товариства знаходяться у біржовому реєстрі Придніпровської фондової біржі за другим рівнем лістингу на підставі договору №20 вiд 21.06.2011р. За результатами біржових торгів на Придніпровській фондовій біржі найнижчі та найвищі ціни за звітний період за акціями товариства становили:
      Найвища ціна за акцію протягом звітного періоду 81,70 грн. за одну акцію;
      Найнижча ціна за акцію протягом звітного періоду 75.67582959 грн. за одну акцію.

      10.4. Ринкова капіталізація станом на день укладення останнього у звітному періоді біржового контракту складає 8 991 360 000,00 грн.

      10.5. Повне найменування Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України"
      ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 30370711
      місцезнаходження особи 01001, м.Київ, Шевченківський район, ВУЛИЦЯ ГРІНЧЕНКА, будинок 3.
      Номер ліцензії АВ № 581322, Дата видачі ліцензії 25.05.2011, Вид діяльності депозитарна дiяльність депозитарiю цiнних паперiв.
      Згідно рішення НКЦПФР № 375.,відбулися зміни особи у звітному періоді, що веде облік права власності на цінні папери емітента у депозитарній системі України.

      10.6. Цінні папери Товариства не перебувають в обігу за межами України.
     
     

      10.7. Інформація про інші цінні папери емітента відсутня.

 

Розділ ХІ. Фінансова звітність емітента
Фінансова звітність, підготовлена відповідно до міжнародних стандартів бухгалтерського обліку (формат pdf)

 

Розділ ХIІ. Висновок щодо операційної та фінансової діяльності емітента
     
Цей розділ містить оцінки і прогнози уповноважених органів емітента щодо майбутніх подій та/або дій, перспектив розвитку галузі економіки, в якій емітент здійснює основну діяльність, і результатів діяльності емітента, у тому числі планів емітента, ймовірності настання певних подій чи вчинення певних дій. Інвестори не повинні повністю покладатися на оцінки і прогнози органів емітента, оскільки фактичні результати діяльності емітента в майбутньому можуть відрізнятися від прогнозованих результатів з багатьох причин.

      12.1. Застереження на початку розділу такого змісту:
      «Цей розділ містить оцінки і прогнози уповноважених органів емітента щодо майбутніх подій та/або дій, перспектив розвитку галузі економіки, в якій емітент здійснює основну діяльність, і результатів діяльності емітента, у тому числі планів емітента, ймовірності настання певних подій чи вчинення певних дій. Інвестори не повинні повністю покладатися на оцінки і прогнози органів емітента, оскільки фактичні результати діяльності емітента в майбутньому можуть відрізнятися від прогнозованих результатів з багатьох причин».
      12.2. Значних основних змін у фінансово-господарській діяльності емітента протягом звітного періоду не відбувалися. Емітент регулярно вживає заходів, щоб його подальша діяльність була стабільною та прогнозованою, ретельно оцінює конюнктуру ринку, економічне становище та перспективи розвитку. Серед тенденцій, які мають позитивний вплив на господарську діяльність та фінансовий стан емітента, відносяться наступні факти: зростання попиту на цінні папери, пожвавлення ринку цінних паперів після фінансової кризи минулих років. До факторів, які можуть негативно вплинути на можливість отримання емітентом у майбутньому таких самих чи вищих результатів порівняно з результатами, отриманими за попередній звітний період, відносяться зниження середньої ринкової ставки за цінними паперами, можливі банкрутства емітентів цінних паперів, які знаходяться на балансі емітента, невиконання контрагентами своїх зобов'язань перед емітеном.
      Витрати покриваються за рахунок доходів від діяльності емітента.
      На діяльність емітента можуть вплинути наступні ризики:
      - нестабільність законодавчої бази;
      - погіршення економічної ситуації в Україні;
      - зміна податкової політики;
      - форс-мажорні обставини.
      На сьогодні загрози банкрутства для товариства не існує, конфлікту інтересів у керівництві компанії немає. Інших факторів ризику, крім тих, що пов'язані зі специфікою діяльності емітента (загострення конкуренції, загальне зменшення попиту на продукцію компанії тощо) немає.
      Також значна ступінь залежностi вiд законодавчих або економiчних обмежень.
      У звітному році умови для фінансово – господарської діяльності були нестабільними. Починаючи з другого півріччя відбулось зростання зовнішньоекономічних ризиків, це негативно відображалося на очікуваннях економічних суб’єктів і зумовило підвищений попит на іноземну валюту. Відбувся спад внутрішнього споживання та спад ділової активності бізнесу. Національний банк України у цей час проводив жорстку грошово-кредитну політику, що дало змогу зберегти стабільність гривні та підтримати процеси економічного розвитку.
      На динаміку та перспективи розвитку вітчизняної економіки продовжують чинити тиск традиційні ризики: залежність динаміки розвитку реального сектора економіки України від кон'юнктури на світових товарних і сировинних ринках, а також від можливих коливань попиту на продукцію вітчизняного експорту; зростання обсягу державного боргу й витрат на його обслуговування при збереженні необхідності в нових запозиченнях; висока питома вага у витратній частині державного бюджету поточних першочергових витрат, які не підлягають скороченню, а також витрат по фінансуванню опосередкованого бюджетного дефіциту; від'ємне сальдо торгового балансу, що створює тиск на платіжний баланс і показники зовнішньої ліквідності, що ймовірно призведе до подальшого нарощування валового зовнішнього боргу; висока чутливість банківської системи Україні до системних та індивідуальних ризиків, що стримує відновлення економіки.
      В поточному році в банківському секторі (який в основному й фінансує реальний сектор економіки) будуть спостерігатися наступні тенденції: збільшення відсоткових ставок по кредитах внаслідок збільшення ризиків, кредитування, в основному, корпоративного бізнесу на короткий термін з метою фінансування оборотної діяльності. Критерії вибору позичальника стануть більш жорсткими, буде проводитись подальша оптимізація структури бізнесу. В цих умовах Товариство може залучати додаткові (недорогі) кошти акціонерів для відновлення і нарощування власного виробництва та торгівлі.
     
      Основним напрямком розвитку діяльності в короткостроковому майбутньому є збільшення обсягів инвестування у високоліквідні цінні папери, збільшення обсягів виробництва продукції. Висока якість і широкий спектр инвестицій, гнучка ресурсна політика забезпечує успішний розвиток компанії. В середньо- та довгострокових планах розширення клієнтської бази за рахунок охоплення сектору фінансового посередництва, розширення клієнтської бази за рахунок розширення ринків продажу.Заходами по зниженню комерцiйних ризикiв є: системне вивчення коньюнктури ринку; рацiональна цiнова полiтика; вдала реклама. Фiнансовi ризики можуть бути викликанi iнфляцiйними процесами, всеохоплюючою несплатою, коливанням біржових курсiв, тощо. Вони можуть бути зниженi шляхом створення системи фiнансового менеджменту на пiдприємствi, роботи iз споживачами на умавах передплати.
     
     
      12.3. Витрати покриваються за рахунок доходів від діяльності емітента. Капітальні витрати відсутні. Витрати з метою покращення майнового стану та результатів господарської діяльності, розвитку виробництва у Товаристві відсутні.
     
      12.4. Серед тенденцій, які мають позитивний вплив на господарську діяльність та фінансовий стан Товариства, виділяються наступні факти: системне вивчення коньюнктури ринку; рацiональна цiнова полiтика; вдала реклама. Фiнансовi ризики можуть бути викликанi iнфляцiйними процесами, всеохоплюючою несплатою, коливанням курсiв основних валют, тощо. Вони можуть бути зниженi шляхом створення системи фiнансового менеджменту на пiдприємствi, роботи iз споживачами на умавах передплати. зростання попиту на основну продукцію Товариства.
     
     
     

 

Інформація про осіб, що підписують документ
     
Зазначені нижче особи підтверджують достовірність відомостей, що містяться у квартальній інформації.
Посада керівника емітента Голова правління
Прізвище, ім'я та по батькові керівника емітента Риндін Олександр Олександрович
Посада головного бухгалтера емітента Головний бухгалтер
Прізвище, ім'я та по батькові головного бухгалтера емітента Савлук Кристина Володимирівна

Узагальнені дані квартальної інформації

 

1. Основні відомості про емітента
1.1. Ідентифікаційні реквізити, місцезнаходження емітента
1.1.1. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 36346918
1.1.2. Повне найменування ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРМЕДІАІНВЕСТ
1.1.3. Скорочене найменування (за наявності) ПАТ "УКРМЕДІАІНВЕСТ"
1.1.4. Організаційно-правова форма за КОПФГ Акціонерне товариство
1.1.5. Поштовий індекс 49051
1.1.6. Область Дніпропетровська
1.1.7. Район Індустріальний район
1.1.8. Населений пункт місто Дніпропетровськ
1.1.9. Вулиця ВУЛИЦЯ ВИНОКУРОВА
1.1.10. Будинок будинок 5
1.1.11. Корпус -
1.1.12. Офіс / квартира -

1.2. Інформація про державну реєстрацію емітента
1.2.1. Номер свідоцтва виписка АБ № 734311
1.2.2. Дата видачі свідоцтва 17.04.2013
1.2.3. Орган, що видав свідоцтво Виконавчий комiтет Днiпропетровської мiської ради
1.2.4. Зареєстрований статутний капітал (грн) 28000000
1.2.5. Сплачений статутний капітал (грн) 28000000

1.3. Банки, що обслуговують емітента
Найменування банку (філії, відділення банку) МФО банку Поточний рахунок Валюта
1234
ПАТ "КБ" Аксіома" 307305 26003494000300 UAH

1.4. Основні види діяльності
Найменування виду діяльності Код за КВЕД
12
Надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення), н. в. і. у. 64.99
Інші види видавничої діяльності 58.19
Видання комп`ютерних ігор 58.21
Комп`ютерне програмування 62.01
Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов`язана з ними діяльність 63.11
Посредництво в розміщенні реклами в засобах масової інформації 73.12

 

2. Інформація про загальні збори акціонерів
Чергові Позачергові
123
Вид загальних зборів*
Дата проведення
Кворум зборів**

* Поставити помітку 'x' у відповідній графі.
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.

 

3. Інформація про юридичних осіб, послугами яких користується емітент*
Повне найменування Організаційно-
правова
форма
Іденти-
фікацій-
ний
код за
ЄДРПОУ
Місцезнаходження, міжміський код, телефон, факс Вид
діяльності
Назва державного органу, що видав ліцензію або інший документ на цей вид діяльності Дата видачі
ліцензії
або іншого
документа
Номер
ліцензії
або іншого
документа
12345678
Приватне акціонерне товариство "Придніпровська фондова біржа"" Акціонерне товариство 25535920 49000 м. Дніпропетровськ, вул. Набережна ім. Леніна, 17. тел/факс 056361360 Діяльність з організації торгівлі на фондовому ринку Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку 11.05.2010 АВ№ 533914
Товариство з обмеженою відповідальністю "Фондова компанія"Профіт" Товариство з обмеженою відповідальністю 36640164 49000 м. Дніпропетровськ, вул. Столєтова, 21К. тел/факс 0567890942 Діяльність з торгівлі цінними паперами - Брокерська діяльність Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку 26.02.2010 АВ№ 520387
Товариство з обмеженою відповідальністю "Аудиторська фірма" Стандарт - Дніпро" Товариство з обмеженою відповідальністю 37988473 49027 м. Дніпропетровськ, вул. Дзержинського, 33-В; 0567900354 Аудиторська Аудиторська палата України 22.12.2011 №4491
Приватне акціонерне товариство "Фінансова компанія "Актив" Акціонерне товариство 32987932 49000 м. Дніпропетровськ, вул. Дзержинського, 33-В; тел/факс 0567900354 Депозитарна діяльність зберігача цінних паперів Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку 01.03.2012 АЕ № 185248
Публічне акціонерне товариство "Національний депозитарій України" Акціонерне товариство 30370711 01001 м. Київ, Шевченківський район,вулиця Б.Грінченка будинок 3,тел/факс 044 279 6540,044 279 1322 Дипозитарної діяльності депозитарію цінних паперів Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку 25.05.2011 АВ№ 581322

* Вказується інформація про професійних учасників фондового ринку, послугами яких користується емітент, аудиторів (аудиторські фірми), які надають аудиторські послуги емітенту, юридичних осіб, які надають правову допомогу емітенту, юридичних осіб, які надають страхові послуги емітенту, юридичних осіб, які уповноважені здійснювати рейтингову оцінку емітента та/або його цінних паперів.

 

4. Відомості про цінні папери емітента
4.1. Інформація про випуски акцій
Дата
реєстрації
випуску
Номер
свідоцтва про
реєст-
рацію
випуску
Найменування органу, що зареєстрував випуск Міжнародний ідентифікаційний номер Тип цінного папера Форма
існування
Форма
випуску
Номі-
нальна
вартість
(грн)
Кількість
акцій
(шт.)
Загальна
номінальна
вартість
(грн)
Частка у
статутному
капіталі
(відсотки)
1234567891011
23.01.2009 12/10/1/2009 Територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку в м. Києві та Київській області UA4000055172 прості бездокументарна іменні 0.25 112000000 28000000 100

4.2. Інформація про облігації емітента (для кожного непогашеного випуску облігацій)
4.2.1. Процентні облігації
Дата
реєстрації
випуску
Номер
свідоцтва про
реєст-
рацію
випуску
Найменування
органу, що
зареєстрував випуск
Номі-
нальна
вартість
(грн)
Кількість у випуску (шт.) Форма
існування
Форма
випуску
Загальна номінальна вартість (грн) Відсоткова ставка за облігаціями (відсотки) Строк виплати відсотків Дата пога-
шення облі-
гацій
1234567891011

4.2.2. Дисконтні облігації
Дата
реєстрації
випуску
Номер
свідоцтва про
реєст-
рацію
випуску
Найменування органу, що зареєстрував випуск Номі-
нальна
вартість
(грн)
Кількість
у випуску
(шт.)
Форма існування Форма випуску Загальна
номінальна
вартість
(грн)
Дата
погашення
облігацій
123456789

4.2.3. Цільові (безпроцентні) облігації
Дата
реєстрації
випуску
Номер
свідоцтва про
реєст-
рацію
випуску
Найменування органу, що зареєстрував випуск Номі-
нальна
вартість
(грн)
Кількість
у випуску
(шт.)
Форма
існування
Форма
випуску
Загальна
номінальна
вартість
(грн)
Найме-
нування
товару (послуги),
під який
здійснено
випуск
Дата
погашення
облігацій
12345678910

4.3. Інформація про інші цінні папери, випущені емітентом (емісія яких підлягає реєстрації) (крім іпотечних облігацій, іпотечних сертифікатів, сертифікатів ФОН)
Дата випуску Вид цінних паперів Обсяг випуску Обсяг розміщених цінних паперів на звітну дату (грн) Умови обігу та погашення
12345

4.4. Інформація про викуп власних акцій протягом звітного періоду
№ з/п Дата зарахування акцій на рахунок емітента Кількість акцій, що викуплено (шт.) Дата реєстрації випуску акцій, що викуплено Номер свідоцтва про реєстрацію випуску акцій, що викуплено Найменування органу, що зареєстрував випуск акцій, що викуплено Частка у статутному капіталі (відсотки)
1234567

4.5. Інформація щодо виданих сертифікатів цінних паперів
Кількість замовлених бланків сертифікатів цінних паперів (шт.)
у тому числі: сертифікатів акцій
сертифікатів облігацій
сертифікатів інших цінних паперів (окремо щодо кожного виду цінних паперів)
Кількість виданих власникам сертифікатів цінних паперів (шт.)
у тому числі: сертифікатів акцій
сертифікатів облігацій
сертифікатів інших цінних паперів (окремо щодо кожного виду цінних паперів)

 

5. Інформація про гарантії третьої особи за кожним випуском боргових цінних паперів
Дата реєстрації випуску Номер свідоцтва про реєстрацію випуску Найменування особи гаранта Ідентифі-
каційний
код за
ЄДРПОУ
гаранта
Місцезнаходження гаранта
12345

      Емітент не здійснювало випуск боргових цінних паперів, а відповідно не має гарантій третіх осіб за такими випусками

 

6. Інформація про основні засоби емітента (за залишковою вартістю)
Найменування основних засобів Власні основні засоби
(тис. грн)
Орендовані основні засоби
(тис. грн)
Основні засоби, всього
(тис. грн)
на початок періоду на кінець періоду на початок періоду на кінець періоду на початок періоду на кінець періоду
1234567
1. Виробничого призначення
будівлі та споруди
машини та обладнання
транспортні засоби
інші
2. Невиробничого призначення 3 3 3 3
будівлі та споруди
машини та обладнання 3 3 3 3
транспортні засоби
Інші
Усього 3 3 3 3

 

7. Інформація щодо вартості чистих активів емітента
Найменування показника За звітний період За попередній період
1 2 3
Розрахункова вартість чистих активів 51621 51043
Статутний капітал 28000 28000
Скоригований статутний капітал 28000 28000
Опис* Розрахунок вартості чистих активів проведено на підставі даних бухгалтерської звітності (у тис. грн.), та керуючись Методичними рекомендаціями щодо визначення вартості чистих активів акціонерних товариств, які схвалені рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку 17 листопада 2004 р. N 485. Розрахунок вартості чистих активів проведено на підставі даних бухгалтерської звітності (у тис. грн.), та керуючись Методичними рекомендаціями щодо визначення вартості чистих активів акціонерних товариств, які схвалені рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку 17 листопада 2004 р. N 485.
Висновок** Вартість чистих активів товариства на кінець звітного періоду має розмір більший, ніж розмір статутного капіталу.. Вартість чистих активів товариства на кінець звітного періоду має розмір більший, ніж розмір статутного капіталу..

 

8. Відомості щодо особливої інформації, що виникала протягом звітного періоду.
Дата вчинення дії Дата оприлюднення повідомлення Вид інформації
123

Фінансова звітність

 

Баланс
на 30.06.2013
Складено:
за положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку
за міжнародними стандартами фінансової звітності v

Код рядка На початок звітного періоду На кінець звітного періоду
1234
          АКТИВ
I. Необоротні активи:
Нематеріальні активи
     залишкова вартість 010
     первісна вартість 011
     накопичена амортизація 012
Незавершені капітальні інвестиції 020
Основні засоби:
     залишкова вартість 030
     первісна вартість 031
     знос 032
Довгострокові біологічні активи:
     справедлива (залишкова) вартість 035
     первісна вартість 036
     накопичена амортизація 037
Довгострокові фінансові інвестиції:
     які обліковуються за методом участі в капіталі інших підприємств 040
     інші фінансові інвестиції 045
Довгострокова дебіторська заборгованість 050
Справедлива (залишкова) вартість інвестиційної нерухомості 055
Первісна вартість інвестиційної нерухомості 056
Знос інвестиційної нерухомості 057
Відстрочені податкові активи 060
Гудвіл 065
Інші необоротні активи 070
Гудвіл при консолідації 075
Усього за розділом I 080
II. Оборотні активи:
Виробничі запаси 100
Поточні біологічні активи 110
Незавершене виробництво 120
Готова продукція 130
Товари 140
Векселі одержані 150
Дебіторська заборгованість за товари, роботи, послуги:
     чиста реалізаційна вартість 160
     первісна вартість 161
     резерв сумнівних боргів 162
Дебіторська заборгованість за розрахунками:
     з бюджетом 170
     за виданими авансами 180
     з нарахованих доходів 190
     із внутрішніх розрахунків 200
Інша поточна дебіторська заборгованість 210
Поточні фінансові інвестиції 220
Грошові кошти та їх еквіваленти:
     в національній валюті 230
     - у т.ч. в касі 231
     в іноземній валюті 240
Інші оборотні активи 250
Усього за розділом II 260
III. Витрати майбутніх періодів 270
IV. Необоротні активи та групи вибуття 275
Баланс 280
     
          ПАСИВ
I. Власний капітал
Статутний капітал 300
Пайовий капітал 310
Додатковий вкладений капітал 320
Інший додатковий капітал 330
Резервний капітал 340
Нерозподілений прибуток (непокритий збиток) 350
Неоплачений капітал 360
Вилучений капітал 370
Накопичена курсова різниця 375
Усього за розділом I 380
Частка меншості 385
II. Забезпечення майбутніх витрат і платежів
Забезпечення виплат персоналу 400
Інші забезпечення 410
Сума страхових резервів 415
Сума часток перестраховиків у страхових резервах 416
Цільове фінансування1 420
Усього за розділом II 430
III. Довгострокові зобов'язання
Довгострокові кредити банків 440
Інші довгострокові фінансові зобов'язання 450
Відстрочені податкові зобов'язання 460
Інші довгострокові зобов'язання 470
Усього за розділом III 480
IV. Поточні зобов'язання
Короткострокові кредити банків 500
Поточна заборгованість за довгостроковими зобов'язаннями 510
Векселі видані 520
Кредиторська заборгованість за товари, роботи, послуги 530
Поточні зобов'язання за розрахунками:
     з одержаних авансів 540
     з бюджетом 550
     з позабюджетних платежів 560
     зі страхування 570
     з оплати праці 580
     з учасниками 590
     із внутрішніх розрахунків 600
Зобов'язання, пов'язані з необоротними активами та групами вибуття, утримуваними для продажу 605
Інші поточні зобов'язання 610
Усього за розділом IV 620
V. Доходи майбутніх періодів 630
Баланс 640

1 З рядка 420 графа 4 Сума благодійної допомоги (421)

 

Звіт про фінансові результати
за 2 квартал 2013 року
Складено:
за положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку
за міжнародними стандартами фінансової звітності v

Стаття Код рядка За звітний період За попередній період
1234
I. ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ
          СТАТТЯ
Доход (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) 010
Податок на додану вартість 015
Акцизний збір 020
      025
Інші вирахування з доходу 030
Чистий доход (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) 035
Собівартість реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг) 040
Валовий:
     прибуток 050
     збиток 055
Інші операційні доходи 060
У т.ч. дохід від первісного визнання біологічних активів і сільськогосподарської продукції, одержаних унаслідок сільськогосподарської діяльності 061
Адміністративні витрати 070
Витрати на збут 080
Інші операційні витрати 090
У т.ч. витрати від первісного визнання біологічних активів сільськогосподарської продукції, одержаних унаслідок сільськогосподарської діяльності 091
Фінансові результати від операційної діяльності:
     прибуток 100
     збиток 105
Доход від участі в капіталі 110
Інші фінансові доходи 120
Інші доходи 1 130
Фінансові витрати 140
Втрати від участі в капіталі 150
Інші витрати 160
Прибуток (збиток) від впливу інфляції на монетарні статті 165
Фінансові результати від звичайної діяльності до оподаткування:
     прибуток 170
     збиток 175
У т.ч. прибуток від припиненої діяльності та/або прибуток від переоцінки необоротних активів та групи вибуття унаслідок припинення діяльності 176
У т.ч. збиток від припиненої діяльності та/або збиток від переоцінки необоротних активів та групи вибуття унаслідок припинення діяльності 177
Податок на прибуток від звичайної діяльності 180
Дохід з податку на прибуток від звичайної діяльності 185
Фінансові результати від звичайної діяльності:
     прибуток 190
     збиток 195
Надзвичайні:
     доходи 200
     витрати 205
Податки з надзвичайного прибутку 210
Частка меншості 215
Чистий:
     прибуток 220
     збиток 225
Забезпечення матеріального заохочення 226
II. ЕЛЕМЕНТИ ОПЕРАЦІЙНИХ ВИТРАТ
          Найменування показника
Матеріальні затрати 230
Витрати на оплату праці 240
Відрахування на соціальні заходи 250
Амортизація 260
Інші операційні витрати 270
Разом 280
III. РОЗРАХУНОК ПОКАЗНИКІВ ПРИБУТКОВОСТІ АКЦІЙ
          Назва статті
Середньорічна кількість простих акцій 300
Скоригована середньорічна кількість простих акцій 310
Чистий прибуток, (збиток) на одну просту акцію 320
Скоригований чистий прибуток, (збиток) на одну просту акцію 330
Дивіденди на одну просту акцію 340

1 З рядка 130 графа 3 Дохід, пов'язаний з благодійною допомогою (131)

 

Примітки до звітів

      Порядок заповнення форм розкриття інформації та змін до них емітентами акцій та облігацій підприємств, які знаходяться у лістингу організатора торгівлі Склад та порядок підготовки квартальної фінансової звітності емітента визначаються Законом України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні".
      На виконання частини шостої статті 40 Закону України "Про цінні папери та фондовий ринок" рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 30.11.2010 N 1780, яке зареєстроване у Міністерстві юстиції України 11.02.2011 за N 179/18917, затверджено Порядок розкриття інформації про діяльність публічних акціонерних товариств на основі міжнародних стандартів фінансової звітності.
      01 січня 2012 року є дата переходу Товариства на Міжнародні стандарти фінансової звітності. Облікова політика Товариства на звітний рік затверджена офіційним наказом по підприємству. У разі змін нормативно-правових вимог, які мали місце протягом звітного року, облікова політика застосовувалась Товариством у частині, що не суперечить законодавству України. Процедурні питання порядку ведення обліку в Товаристві, що виникали у зв’язку із змінами в нормативних документах НКЦПФР та у податковому законодавстві, регламентувались протягом звітного року окремими роз’ясненнями.
      Згідно Наказу 73 від 07.02.2013р. Міністерства фінансів України Про затвердження Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку 1 "Загальні вимоги до фінансової звітності" Відповідно до статті 6 Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні"
      фінансова звітність складається з: балансу (звіту про фінансовий стан) (далі - баланс), звіту про фінансові результати (звіту про сукупний дохід) (далі - звіт про фінансові результати), звіту про рух грошових коштів, звіту про власний капітал і приміток до фінансової звітності.
      Згідно п.3. Розділу ІІ, Форма і склад статей фінансової звітності визначаються Національним положенням (стандартом) і наводяться у додатках 1 і 2 до цього Національного положення (стандарту).
     
      Емітент розкриває інформацію у Розділі XI "Фінансова звітність емітента" квартальної інформації фінансову звітність емітента за звітний квартал.
      Отже, заповнення форм квартальної інформації здійснюється за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення, призначеного для створення та розміщення електронних документів в ЕСКРІН, але форми Фінансової звітності Узагальнених даних не містять Форми і складу статей фінансової звітності на основі міжнародних стандартів фінансової звітності, тому не заповнені емітентом при складанні квартальної інформації за звітний період.
     
     
     
     
      _____________________
      Примітки, інші пояснення та розкриття інформації.
      ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "УКРМЕДІАІНВЕСТ"
      за другий квартал 2013 року
      Код за ЄДРПОУ: 36346918
     
      Відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРМЕДІАІНВЕСТ" (далі по тексту - Товариство) дотримувалося основних принципів ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності згідно вимог Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ).
      Облікова політика Товариства регламентується чинним законодавством та Наказом по Товариству «Про організацію бухгалтерського обліку та облікову політику».
      Товариством використовується форма ведення бухгалтерського облiку з використанням програмного забезпечення, вiдповiдно вимогам чинного законодавства України стосовно бухгалтерського обліку.
      Під час ведення бухгалтерського обліку та підготовки фінансової звітності використовувались тi професіональні судження та положення систем облiку, які дозволяють однозначно тлумачити iнформацiю фiнансової звiтностi. На протязi звiтного періоду облiкова полiтика залишалася незмiнною.
      Основним видом діяльності Товариства, у звітному періоді, була купівля/продаж цінних паперів, з метою отримання прибутку.
      Дата фінансової звітності 30.06.2013, період звітності – перше півріччя 2013 року.
      Фінансова звітність складена у національній валюті України, округлена до цілих тисяч гривень.
     
      1. Баланс (Звіт про фінансовий стан)
     
      Відомості викладені у розрізі активів, зобов'язань та капіталу Товариства.
      Оцінку балансової вартості активів та зобов'язань здійснено за історичною собівартістю.
      Для подання у балансі здійснено розмежування активів та зобов'язань на поточні та довгострокові відповідно до вимог МСБО 1 «Подання фінансових звітів». До поточних активів та зобов'язань віднесено суми, що очікуються до відшкодування або погашення протягом 12 місяців від дати балансу.
     
      1.1. Необоротні активи
     
      1.1.1. Основні засоби (ряд.1010-1012)
      Щодо усіх груп та видів основних засобів Товариство дотримується єдиної політики визначення балансової вартості та методів нарахування амортизації.
      Балансова вартість по видам основних засобів визначена як різниця між їх первісною вартістю та нарахованою амортизацією і наведена нижче
     
      Основні засоби: Офісне обладнання, Інструменти, прилади, інвентар
      Станом на 01.01.2013
      Первісна вартість 23 (тис.грн.)
      Знос 20 (тис.грн.)
      Залишкова вартість на звітну дату 3 (тис.грн.)
     
      Станом на 30.06.2013
      Первісна вартість 23 (тис.грн.)
      Знос 20 (тис.грн.)
      Залишкова вартість на звітну дату 3 (тис.грн.)
      Коефіцієнт зношуваності основних засобів 86,96 %
     
      Основні засоби оприбутковуються на баланс за собівартістю придбання, що включає витрати на транспортування, монтаж, приведення до стану, необхідного до експлуатації та інші безпосередньо пов’язані витрати. Товариство не визнає в балансовій вартості об’єктів основних засобів витрати на технічне обслуговування та поточні ремонти. Такі витрати визнаються витратами поточного періоду й розподіляються на собівартість продукції. Первісна оцінка та облік основних засобів відповідає вимогам МСБО 16 «Основні засоби». Оцінку справедливої вартості основних засобів на дату переходу на МСФЗ Товариство не здійснювало, оскільки Товариством використовується модель собівартості, згідно МСБО 16 «Основні засоби».
      Для нарахування амортизації Товариство застосовує прямолінійний метод нарахування амортизації основних засобів, відповідно до МСБО 16. Ліквідаційна вартість основних засобів прирівнюється до нуля.
      Товариство не має основних засобів, стосовно яких є передбачені законодавством обмеження щодо володіння, користування та розпорядження.
      Товариство не має оформлених у заставу основних засобів.
      Товариство не має основних засобів, що тимчасово не використовуються (консервація, реконструкція тощо).
      Товариство не має основних засобів, вилучених з експлуатації на продаж, і не має створених основних засобів.
      Товариство не має збільшення або зменшення протягом звітного періоду, які виникають у результаті переоцінок, а також у результаті збитків від зменшення корисності, визнаних або сторнованих безпосередньо у власному капіталі.
      Основні засоби класифіковані як утримувані для продажу відповідно до МСФЗ 5 «Непоточні активи, утримувані для продажу та припинена діяльність», відсутні.
     
      1.2.Оборотні активи
      Поточні активи класифіковані, виходячи з відповідності будь-якому з критеріїв, визначених у МСБО 1 «Подання фінансових звітів» як активи, призначені для використання у виробництві або для реалізації протягом операційного циклу та не більше 12 місяців з дати балансу.
     
      1.2.1. Поточні фінансові інвестиції (ряд.1160)
      Поточні фінансові інвестиції, які призначені для продажу на звітну дату відображено за справедливою вартістю.
      Загальну вартість поточних фінансових інвестицій відображено нижче:
     
      Станом на 30.06.2013
      Боргові цінні папери (векселі) 22869 (тис. грн.)
      Сертифікати іменні (Справедлива вартість яких визначена за даними оприлюднених котирувань цінних паперів на фондових біржах) 28195 (тис. грн.)
      Акції іменні прості (Справедлива вартість яких визначена за даними оприлюднених котирувань цінних паперів на фондових біржах) 49 (тис. грн.)
     
      Усього цінних паперів 51113 (тис. грн.)
     
     
      1.2.2. Грошові кошти та їх еквіваленти (ряд.1165)
      Станом на 01.01.2013
      Поточний рахунок у банку 48 (тис. грн.)
     
      Станом на 30.06.2013
      Поточний рахунок у банку 7 (тис. грн.)
     
      Грошові кошти Товариства зберігаються на поточних банківських рахунках. Облік грошових коштів і розрахунків готівковими грошовими коштами здійснюється Товариством згідно чинного законодавства стосовно ведення касових операцій.
      Обмеження права Товариства на користування грошовими коштами - відсутні.
     
     
      1.2.3.Дебіторська заборгованість (ряд.1125-1155) дорівнює 498 (тис. грн.)
      Поточна дебiторська заборгованiсть враховується в балансi за чистою реалiзацiйною вартiстю, визначенiй як вартiсть дебiторської заборгованостi за вирахуванням резерву сумнiвних боргiв. У звітному періоді Товариство не нарахувало резерв сумнівних боргів.
      Дані цієї примітки зазначаються у балансі (звіті про фінансовий стан) (рядок ряд.1125-1155).
     
     
      1.3.Власний капітал
     
      1.3.1. Статутний капітал (ряд.1400)
      Сума статутного капіталу Товариства складає 28000000,00 грн. Його розподілено на 112000000 штук простих іменних акцій номінальною вартістю 0,25 грн.
     
      Кількість власних акцій, які розміщені та перебувають в обігу на кінець звітного періоду – 112000000 штук акцій простих іменних, що складає 100 % статутного капіталу товариства.
     
      • Розрахунок вартості чистих активів проведено на підставі даних бухгалтерської звітності, та керуючись Методичними рекомендаціями щодо визначення вартості чистих активів акціонерних товариств, які схвалені рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку 17 листопада 2004 р. N 485. При порівнянні вартості чистих активів з сумою статутного капіталу виявлено наступне:
      вартість чистих активів Товариства на кінець звітного періоду складає – 51621 тис. грн.
      сума статутного капіталу Товариства на кінець звітного періоду складає – 28000 тис. грн..
      Вартість чистих активів перевищує суму статутного капіталу, що відповідає вимогам законодавства, а саме частині 3 статті 155 Цивільного кодексу України.
      1.3.1. Інший капітал та прибуток (ряд.1405-1420)
      Залишок на кінець дня 30.06.2013 складає 23621 тис. грн., в.т.ч.
      Нерозподілений прибуток 35 тис. грн.
      Капітал у дооцінках 23586 тис. грн.
     
      1.4. Зобов’язання Товариства складає 0 тис. грн.
      Зобов'язаннями визнається заборгованість Товариства іншим юридичним або фізичним особам, що виникла внаслідок минулих господарських операцій, погашення якої у майбутньому, як очікується, призведе до зменшення ресурсів Товариства та його економічних вигід. Зобов’язання Товариства відображено за сумою погашення. Обчислення амортизованої собівартості (дисконтування майбутніх платежів) по виданим векселям не проводилось.
      Поточними зобов'язаннями й забезпеченнями Товариства визнані такі, що мають строк погашення не більше ніж 12 місяців та класифіковані, виходячи з відповідності будь-якому з критеріїв, визначених у МСБО 1 «Подання фінансової звітності».
      На кінець звітного періоду зобов’язання відсутні.
     
      Дані цієї примітки зазначаються у балансі (звіті про фінансовий стан) (рядки 1500-1695).
     
     
     
      1.5.Забезпечення, умовні зобов’язання та умовні активи
      Відповідно до засад, визначених МСБО 37 «Забезпечення, умовні зобов’язання та умовні активи». Події, що потребують коригування активів та зобов’язань Товариства внаслідок виникнення умовних зобов’язань та умовних активів, відсутні.
     
      2.Доходи та витрати
     
      2.1. Доходи Товариства
      Дохід визнається під час збільшення активу або зменшення зобов'язання, що зумовлює зростання власного капіталу, за умови що оцінка доходу може бути достовірно визначена.
     
      Дохід від продажу цінних паперів (Реалізація фінансових інвестицій) дорівнює 548 тис. грн.
     
      Усього доходів 548 тис. грн.
      Дані примітки 2.1. зазначаються у Звіті про фінансові результати (рядки 2240).
     
      2.1.1. сукупний дохід дорівнює 1563 тис. грн., в т.ч.
      Чистий фінансовий результат 25 тис. грн.,
      Дооцінка фінансових інструментів 1538 тис. грн..
     
      Реструктуризація діяльності Товариства не відбувалась.
      Доходи (витрати) від припинених видів діяльності відсутні.
      Дивіденди не нараховувались. Інші виплати акціонерам не здійснювались.
      Статті, що мають бути вилучені з прибутків та збитків відповідно до МСФЗ:
       дооцінка основних засобів (МСБО 16 «Основні засоби») — не здійснювалась;
       різниця між фактичною собівартістю викуплених акцій власної емісії та вартістю їх перепродажу (МСБО 32 «Фінансові інструменти: подання») — ці події не відбувались.
      Дані примітки 2.1.1 зазначаються у Звіті про фінансові результати (звіт про сукупний дохід) (рядки 2350, 2460).
     
     
     
      2.2.Адміністративні, інші операційні та інші витрати
      Витрати враховуються Товариством за методом нарахування. Собiвартiсть реалiзованих товарів, робіт, послуг складається з цiни покупки, витрат на транспортування, комiсiй за договорами поставки та iнших вiдповiдних видаткiв.
      Станом на кінець звітного періоду:
      Витрати на утримання персоналу 16тис. грн.
      Відрахування на соціальні заходи 6 тис. грн.
      Інші операційні витрати 21тис. грн.
      Інші витрати (реалізація фінансових інвестицій) 480 тис. грн.
      Усього витрат 523 тис. грн.
     
      Чистий Фінансовий результат у звітному періоді є прибуток у сумi 25 тис. грн..
     
     
      Дані цієї примітки зазначаються у Звіті про фінансові результати (звіт про сукупний дохід) (рядки 2130, 2180, 2270).
     
      3. Звіт про рух грошових коштів
      Звіт грошових коштів за звітний період складено за вимогами МСБО 7 «Звіт про рух грошових коштів» за прямим методом, згідно з яким розкривається інформація про основні класи валових надходжень грошових коштів чи валових виплат грошових коштів на нетто-основі. У звіті відображено рух грошових коштів від операційної та неопераційної (інвестиційної та фінансової) діяльності.
      Операційна діяльність - полягає в отриманні прибутку від звичайної діяльності, сума якого скоригована на амортизацію необоротних активів, курсову різницю, яка виникла при придбанні імпортної сировини, витрати на придбання оборотних активів, втрати на оплату праці персоналу, сплату податків, відрахування на соціальні заходи та інші витрати.
      Інвестиційна діяльність — це придбання та продаж: необоротних активів, у тому числі активів віднесених до довгострокових, та поточних фінансових інвестицій, інших вкладень, що не розглядаються як грошові еквіваленти, отримані відсотки та дивіденди.
      Фінансова діяльність — це надходження чи використання коштів, що мали місце в результаті емісії цінних паперів, викупу власних акцій, виплата дивідендів, погашення зобов'язань за борговими цінними паперами, отримання та погашення позик.
     
      Залишок коштів на початок звітного періоду 48 тис. грн..
      Чистий рух грошових коштів від операційної діяльності за звітний період становить -41 тис. грн. (видаток).
      Чистий рух грошових коштів від інвестиційної діяльності за звітний період становить 0 тис. грн. Залишок коштів на кінець звітного періоду 7 тис. грн..
     
      Грошові потоки в іноземній валюті відсутні.
     
      4.. Перелік засновників і кількість акцій, якими вони володіють
      Засновники товариства: Дочiрне пiдприємство "Укрбiзнесконсалт" 32591449 Україна Київська обл. 02094 м. Київ вул. Магнiтогорська, б. 1,
      Приватна акцiонерна компанiя з обмеженою вiдповiдальнiстю" Юнiкон Девелопментс ЛТД" 6416532 Сполучене королiвство ПСС Сьют р-н WC1N 3XX,Лондон 27 Олд Глостер стрiт.
     
      Станом на звітну дату засновники не мають у власності акції товариства.
     
      5. Перелік осіб, частки яких у статутному капіталі перевищують 5 %.
     
      Ря-
      док Найменування юридичної особи – власника істотної участі Код з реєстру країни де офіційно зареєстрований суб’єкт господарської діяльності Розмір частки, що належить власнику істотної участі, кількість акцій (шт.) Відсоток, який становлять акції у статутному капіталі
      1 Товариство з обмеженою відповідальністю "Корсан" 32502359 31 831 787
      28,4212
     
      2 ТОВ "АСТРОН" 36162608 11 188 800 9,9900
      3 ТОВ "РЕКТАЙМ" 33074362 6 083 728 5,4319
      4 ФОРДІВАТ ЛІМІТЕД 109874 7 771 022 6,9384
     
     
      Керівник Риндін Олександр Олександрович
     
     
      Головний бухгалтер Савлук Кристина Володимирівна